Reñé rep el director d’Electra Redenergia, companyia elèctrica que amplia la seva xarxa a les comarques de Lleida

ORIrene_i_nestor_gutierrezvr_editora_2_5887_0_1

ORIrene_i_nestor_gutierrez_01vr_editora_2_5887_0

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, s’ha reunit aquest dijous amb el director gerent d’Electra Redenergia S.L, Néstor Gutiérrez, empresa que aquest dilluns inaugurarà la nova xarxa de distribució elèctrica que donarà subministrament a diferents municipis de les comarques del Segrià i del Pla d’Urgell.

Durant la trobada, que ha tingut lloc al despatx del president, Guitérrez ha explicat el nou projecte elèctric a les comarques de Lleida al president de la Diputació.

Electra Redenergia, S.L és una companyia catalana de distribuïdora energètica elèctrica que l’any 2011 va inaugurar una subministradora elèctrica al Polígon dels Frares per tal de donar servei als municipis d’Alcoletge, Torre-serona, Torrefarrera, Vilanova de la Barca i Benavent del Segrià.

La inauguració de la nova xarxa tindrà lloc aquest dilluns a Vilanova de la Barca. Aquesta infraestructura millorarà el proveïment d’electricitat a Lleida, Alcoletge, Torrefarrera, Torre-serona, Vilanova del Barca, Els Alamús, Benavent de Segrià i altres municipis del Pla d’Urgell.

Entre els projectes de l’empresa s’hi troba l’ampliació d’aquesta xarxa a més municipis de les terres de Lleida.

Lleida, 16 de maig de 2013

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat