Reñé reitera el suport de la Diputació al pilot del Mundial de trial Arnau Farré

Reñe_Arnau_Farre_001_SLI

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha rebut aquest divendres el pilot Arnau Farré

El president de la Diputació valora molt positivament “l’esforç i el sacrifici que fa el pilot de Vilanova de Segrià per poder estar entre els millors del món”

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha rebut aquest divendres el pilot Arnau Farré, campió de Catalunya i subcampió d’Espanya en l’especialitat de trial la temporada 2014.

Farré, de Vilanova de Segrià, té només 16 anys i ja està catalogat com una de les més fermes promeses del trial mundial. La temporada que ve lluitarà pel títol al Mundial Júnior amb l’equip oficial Gas Gas, que novament tindrà a Adam Raga al capdavant.

Reñé ha reiterat el suport de la Diputació i ha explicat “valorem molt positivament el treball que està realitzant cada dia per poder competir entre els millors pilots del món”.

Per la seva banda, Arnau Farré ha volgut donar les gràcies a la Diputació “perquè sempre han estat al meu costat”. Així mateix, el pilot oficial Gas Gas ha explicat que “estic entrenant fort per poder lluitar pel Mundial Júnior la temporada 2015”.

Lleida, 19 de desembre de 2014

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat