Reñé referma el compromís de la Diputació amb el sector primari

ORIfoto_afrucat_editora_2_6149_0_1

El President de la Diputació de Lleida ha refermat el compromís de la institució amb el sector agrari i ho ha fet en la convenció anual que l’Associació Empresarial de Fruita de Catalunya, AFRUCAT, ha celebrat aquesta tarda a la Seu Vella de Lleida.

En la seva intervenció, Reñé ha agraït la col•laboració mostrada per l’entitat en el debat promogut per la Diputació de sobre l’eficiència científica del iodur de plata. També ha posat en valor la importància del sector primari per al PIB lleidatà i les conseqüències que els danys provocats per la calamarsa tenen en l’economia lleidatana.

En l’àmbit de la comercialització, Reñé s’ha mostrat partidari d’una major concentració de la producció davant d’una distribució concentrada amb l’objectiu d’evitar i corregir desequilibris.

25 aniversari d’AEALL-ASAJA

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, felicita l’organització AEALL-ASAJA pels 25 anys de la seva creació i, en especial, pel compromís de l’entitat amb el sector primari.

L’organització, presidida per Pere Roqué, celebra aquest divendres l’efemèride en un acte celebrat a la Llotja de Lleida, on participarà el President.

Lleida, 8 de novembre de 2013

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat