Reñé reclama “l’exclusivitat” de Veterinària en la presentació del llibre resum de 23 anys d’Agricultura

ORIpresentacio_llibre_sobre_agricultura_a_liei_editora_2_5989_0_1

Reñé ha fet aquesta demanda durant la presentació a l’IEI del llibre Obra de Govern de la Generalitat de Catalunya 1980-2003. Agricultura, a càrrec de l’exconseller Joan Vallvé. La presentació ha estat presidida per l’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, i ha comptat també amb l’assistència del conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, i la vicepresidenta de l’IEI, Rosa Pujol.

La demanda del President de la Diputació de Lleida és una reclamació de les comarques de Lleida encara no resolta, tot i el conveni del 21 de gener de 2008 entre la Universitat de Lleida (UdL), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i la Conselleria d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat per a la implantació del títol conjunt de Graduat o Graduada en Veterinària entre les dues universitats.

El llibre recull l’acció del Govern de la Generalitat en agricultura durant aquestes tres dècades i repassa l’evolució de l’agricultura, la ramaderia, la indústria agroalimentària, pesca, així com també tota l’acció portada a terme en recerca i experimentació a través de la creació de les escoles de capacitació agrària o de l’IRTA.

En aquest sentit, i en atenció als mitjans de comunicació abans de la presentació, Reñé ha destacat la construcció de l’embassament de Rialb com una de les obres més importants per l’abastiment d’aigua al territori.

Lleida, 1 de juliol de 2013
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat