Reñé reclama gratuïtat de l’AP-2 i no ‘peatge bonificat’ per al transport lleidatà direcció Tarragona

Reñe_Moli_Can_Gineret_001_SLI

El president de la Diputació, Joan Reñé, visita el Molí de Cal Gineret de les Borges Blanques

Reñe_Moli_Can_Gineret_002_SLI

El president de la Diputació, Joan Reñé, visita el Molí de Cal Gineret de les Borges Blanques

Reñe_La_Floresta_cooperativa_001_SLI

El president de la Diputació ha vist l'evolució de les obres d’arranjament de l’antiga cooperativa de La Floresta

Reñe_CEI_Borges_003_SLI

El CEI de les Boreges Blanques disposa d'11 mòduls per acollir emprenedors

Reñe_CEI_Borges_001_SLI

El CEI de les Boreges Blanques disposa d'11 mòduls per acollir emprenedors

El president de la Diputació de Lleida diu que l’economia lleidatana no pot pagar les conseqüències d’una infraestructura obsoleta i pendent d’una solució de desdoblament definitiu com és la N-240

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha manifestat el seu rebuig a la proposta de desviar el trànsit de camions de la N-240 a l’AP-2 amb bonificacions per als transportistes. “Es tracta de solucions que no resolen el problema de la N-240 en el tram que afecta les comarques de Lleida”, ha indicat.

Reñé ha fet aquestes declaracions als mitjans de comunicació durant la visita que ha fet aquest dijous a la comarca de les Garrigues.

El president de la corporació lleidatana ha indicat que l’economia de Lleida i el sector del transport no poden assumir el cost d’una infraestructura obsoleta, que no es gestiona de manera adequada.

Reñé ha reclamat una solució definitiva a aquesta problemàtica que passa pel desdoblament de la N-240 per evitar l’elevada sinistralitat que registra el tram a les comarques lleidatanes o per la gratuïtat total de l’autopista AP-2 per no afegit costos al transport pesant.

Suport econòmic per recuperar el Molí de Cal Gineret

El president de la Diputació de Lleida ha visitat aquest dijous la comarca de les Garrigues. La visita s’ha iniciat a la Floresta, on Reñé ha pogut veure les obres d’arranjament de l’antiga cooperativa del municipi, acompanyat de l’alcalde de la Floresta, Jaume Setó, i del president del Consell Comarcal de les Garrigues, Juli Muro.

A continuació, s’ha desplaçat a les Borges Blanques, on s’ha compromès a seguir col·laborant amb el consistori en la recuperació del Molí de Cal Gineret. La corporació ja ha col·laborat amb 30.000 euros en la primera fase de rehabilitació d’aquest espai i ara ho continuarà fent a la segona fase, que contemplarà la construcció dels accessos adaptats i la interconnexió d’espais.

Acompanyat de l’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, i del president del Consell Comarcal de les Garrigues, Juli Muro, també ha visitat les instal·lacions del CEI de les Borges Blanques; el Centre de Tecnificació Tennis Taula, equipament on la corporació ha aportat 150.000 euros, i la nova parcel·la municipal destinada a aparcament públic.

Les Borges Blanques, 19 de febrer de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat