Reñé presideix la presentació del Campionat d’Espanya de Motocròs de Ponts

ORIcampionat_espanya_motocros_editora_2_5320_0_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha presidit aquest dimecres la roda de premsa de presentació del Campionat d’Espanya de Motocròs. 50è Motocròs de Ponts, en les categories d’MXÈlit, MX2 i Copa Kawasaki, que se celebrarà el dia 27 de maig al circuit ‘El Bosquet’ de Ponts (la Noguera). L’acte de presentació ha tingut lloc a la sala de premsa de la Diputació de Lleida.
La presentació ha comptat amb la participació de l’alcaldessa de Ponts, Maria Antònia Pubill, el president del Moto Club Segre (entitat organitzadora de la cursa), Lluís Capdevila, i del vicepresident de la Federació Catalana de Motociclisme, Jordi Miralles, així com amb l’assistència dels representants del Moto Club Segre, Josep Maria Pascuet i Josep Maria Mañé.
Durant la seva intervenció, el president de la Diputació ha destacat que es tracta d’un esdeveniment important pel món del motor a les terres de Lleida, que està avalat per la consistència, el treball i el prestigi del Moto Club Segre, ja que és una referència per a tot el país.

De la seva banda, Lluís Capdevila s’ha mostrat molt satisfet per recuperar la prova per Lleida, pel Moto Club, perquè era una prova que estava consolidada al circuit de Bellpuig i que ara s’ha recuperat a Ponts. També ha recordat que fa 5 anys era impensable que el circuit ‘El Bosquet’ acollís una prova de Campionat d’Espanya, i que el treball que s’hi ha fet ha estat extraordinari.

L’organització espera la participació dels millors especialistes de cada categoria (MX Èlit i MX2), que tindran com a complement una prova de la Kawasaki Team Green Cup). Alvaro Lozano, Jonathan Barragán, José A. Butrón, Joan Cros, el francès Fabien Izoird, el suec Björn David Andersson i els pilots del Moto Club Segre, Jaume Betriu i José Luis Martínez, que ocupen el sisè i vuitè lloc, provisional al campionat de MX Èlit, són alguns dels protagonistes de la competició, tot i que la inscripció no es tancarà d¡fins el proper dijous a les dotze de la nit. El lleidatà Sergio Castro serà un dels més destacats en la prova d’MX2.

Per acollir la prova en les millors condicions possibles, el Moto Club Segre ha fet una sèrie de millores al circuit ‘El Bosquet’, entre d’altres, la d’abocar la terra de gairebé un centenar de camions.

Lleida, 23 de maig de 2012
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat