Reñé presideix la presentació de la jornada de formació de càrrecs electes i tècnics de cooperació

ORI01_editora_2_4971_0_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha participat aquest dilluns, en la presentació de la Jornada “La cooperació internacional com a política pública municipal, la importància de la qualitat i l’avaluació en el context actual” que organitza el Fons Català, en conveni amb l’Agència Catalana de Cooperació. La jornada –que ha comptat amb la participació de la regidora de l’Ajuntament de Lleida, Maria Rosa Ball, i el director del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, Bernat Moreno- s’ha celebrat a la Sala d’Actes de la Diputació de Lleida.

Aquesta jornada és la continuació del Programa de millora de la qualitat de la cooperació municipal del Fons Català, i més concretament del Pla de formació per a càrrecs electes i tècnics municipals que es va iniciar l’any 2010.

La Jornada s’ha plantejat amb un doble objectiu. D’una banda, sensibilitzar els càrrecs electes -alcaldes, regidors de cooperació i d’altres àrees- a continuar la tasca de cooperació internacional en el context actual, a través de la promoció d’una política pública municipal de cooperació de qualitat. D’altra banda, oferir als regidors i tècnics municipals de cooperació instruments d’avaluació per a la millora de l’eficàcia i de la qualitat de la cooperació municipal.

Lleida, 14 de novembre de 2011

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat