Reñé presideix la cloenda de la Jornada d’ASAJA Lleida centrada en la PAC 2014

ORIrene_cloenda_asaja_001vr_editora_2_6214_0_1

ORIrene_cloenda_asaja_002vr_editora_2_6214_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, destaca el talent i el sacrifici dels agricultors i ramaders i assegura que “si els ajuts de la PAC anessin directes a Catalunya el repartiment seria molt millor”

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha fet un reconeixement al talent i l’esforç dels agricultors i ramaders de les comarques lleidatanes als que ha qualificat com “l’essència de la nostra terra”.

“Trobades com aquestes són importants perquè els pagesos i ramaders són el col•lectiu de persones que han mantingut els valors transmesos pels nostres avantpassats com són el treball, l’esforç, el sacrifici, el talent i l’orgull de viure en una terra com les comarques lleidatanes", ha afirmat Reñé.

El president de la Diputació de Lleida ha fet aquesta defensa del sector agrari i ramader en l’acte de cloenda de la Jornada d’ASAJA Lleida que s’ha celebrat aquest divendres a Ponts i que s’ha centrat en la nova PAC 2014.

En aquest sentit, el president de la corporació lleidatana ha assegurat que “si els ajuts de la PAC anessin directes a Catalunya el repartiment seria molt millor perquè la nostra agricultura és molt diferent de la que representen a la resta de l’Estat espanyol”.

En la seva intervenció, Reñé també ha defensat l’eficiència i el bon treball que fan els petits ajuntaments, així com el seu dret a oferir als ciutadans els serveis que es mereixen. Per aquest motiu, ha afegit que el principal objectiu de la Diputació de Lleida és donar suport als petits pobles i municipis i escoltar els ciutadans.

El president de la Diputació ha finalitzat la seva intervenció afirmant que iniciem un any apassionant en el que els ciutadans de Catalunya han entès que hem de donar un pas més per viure millor.

Ponts, 31 de gener de 2014

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.25
Cap de l’Àrea de Comunicació, Maria Cel Pujol
premsa@diputaciolleida.cat

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat