Reñé presideix la cloenda de la Fira Q de Balaguer

ORIjoan_rene_cloenda_fira_q_balaguer_001_vr_editora_2_6322_0_1

ORIjoan_rene_cloenda_fira_q_balaguer_003_vr_editora_2_6322_1

ORIjoan_rene_cloenda_fira_q_balaguer_005_vr_editora_2_6322_2

ORIjoan_rene_cloenda_fira_q_balaguer_006_vr_editora_2_6322_3

La Diputació de Lleida ha participat amb l’organització de més d’una quinzena d’activitats a l’entorn de la cuina i dels productes gastronòmics de proximitat a l’espai “Aliments del territori i tu”

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha presidit aquest diumenge la cloenda de la Fira Q de Balaguer. 3a Fira Mostra del producte i elaboració de qualitat. Mostra del comerç local, que s’ha celebrat durant el cap de setmana a la capital de la Noguera.

La corporació lleidatana ha estat present en el certamen amb l’espai “Aliments del territori i tu”, que la Diputació de Lleida impulsa per promocionar els productes de proximitat.

Durant tot el cap de setmana, s’han organitzat més d’una quinzena d’activitats gratuïtes a l’entorn de la cuina i dels productes gastronòmics. El president ha visitat aquest espai aquest diumenge, on es desenvolupava un taller de d’elaboració de mató de cabra a càrrec de Formatges Vilavella.

Aquest és el segon any que la corporació lleidatana participa a la Fira Q de Balaguer amb aquest espai gastronòmic que la Diputació de Lleida impulsa juntament amb el Conselh Generau d’Aran, els consells comarcals de la demarcació i el projecte Gustum per promocionar els productors agroalimentaris lleidatans als certàmens de Ponent.

L’Espai Gastronòmic vol fomentar el consum d’aliments de proximitat, el reconeixement a la feina dels pagesos i productors de les comarques lleidatanes i alhora contribuir al desenvolupament rural, a l’impuls de l’economia i a la internacionalització de les comarques de Lleida.

Balaguer, 27 d’abril de 2014

Per a més informació: 
Telèfons de contacte: 973.70.41.25
Cap de l’Àrea de Comunicació, Maricel Pujol
premsa@diputaciolleida.cat

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat