Reñé presideix els Tres Tombs d’Anglesola

Tres Tombs Anglesola

Tres Tombs Anglesola

El president de la Diputació de Lleida expressa el ple suport de la institució a aquesta celebració “que forma part del nostre imaginari patrimonial”

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha presidit aquest diumenge els Tres Tombs d’Anglesola, una festa de la qual ha destacat el seu grau d’arrelament i el fet que, en els seus 32 anys d’història, ha aconseguit esdevenir tot un referent en el seu àmbit.

“32 anys responen a la feina de molta gent, amb l’Ajuntament al capdavant amb tota la infraestructura i recursos, però amb molta gent al darrere, començant pel president i la junta i els membres de la Societat de Sant Antoni Abat, que fan possible aquesta festa”. Reñé ha reiterat el suport de la institució a aquesta celebració “una de les festes tradicionals més arrelades del país que forma part del nostre imaginari patrimonial, de la cultura que tenim”.

El president ha començat la seva visita a l’ajuntament, on l’ha rebut l’alcaldessa, Rosa M. Mora, i ha participat en un dels tres tombs que s’han dut a terme fins a la celebració del dinar popular. Reñé també ha visitat la XIX Fira Medieval, que s’emmarca dins dels actes dels Tres Tombs d’Anglesola.

Anglesola, 19 d’abril de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat