Reñé presideix els actes de la Festa de la Mare de Déu de Montalbà a Preixana

Reñe_Festa_Montalba_Preixana_005_sli

El president de la Diputació de Lleida destaca el valor de les tradicions com a reforç del sentiment de pertinença i autoestima

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha presidit aquest dimarts els actes de la Festa de la Mare de Déu de Montalbà, que se celebra a l’ermita de la Verge de Montalbà, a Preixana.

La visita s’ha iniciat al Pla de l’Església Parroquial de Preixana, des d’on el president de la Diputació, juntament amb l’alcalde del municipi, Jaume Pané; el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Josep Huguet, i el bisbe de Solsona, Xavier Novell, han sortit fins a l’ermita de la Verge de Montalbà, on s’ha celebrat una missa i el tradicional esmorzar de germanor.

En la seva intervenció, Reñé ha destacat la importància de “mantenir aquest tipus de tradicions que ajuden a enfortir el sentiment de pertinença i que enriqueix les persones i la comunitat”.

El president de la Diputació ha mostrat el seu suport als petits pobles i municipis que amb aquestes tradicions ajuden a mantenir l’autoestima dels seus veïns.

Per la seva part, l’alcalde de Preixana ha agraït el suport de la corporació al món municipal.

La Festa de la Mare de Déu de Montalbà ha continuat amb una ballada de sardanes.

Preixana, 18 d’abril de 2017

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat