Reñé posa en valor l’associacionisme en els 50 anys d’ARCA d’Almacelles

Presentació llibre 50 anys ARCA 1-3-16

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha presidit aquest dimarts la presentació del llibre “50 anys d’ARCA (1965-2015)” que fa un repàs històric d’una de les associacions culturals i lúdiques més veteranes de les Terres de Lleida.

El president ha felicitat ARCA per la seva trajectòria i ha remarcat que la commemoració del 50è aniversari de l’associació representa un reconeixement a una labor i una constància col•lectives de molts ciutadans d’Almacelles a favor d’un projecte “de poble i per al poble”, que s’ha anat transmetent de generació en generació. I en aquest sentit, ha assenyalat que ARCA és un exemple més de la força de l’associacionisme de la societat catalana.

ARCA es va iniciar com Agrupació Recreativa Cultural d’Almacelles poc després del 1965 per dinamitzar la vida social del municipi quan no hi havia pràcticament res en matèria social, cultural o esportiva, tal com ha explicat el president de l’entitat, Miquel Querol.

La presentació de la publicació, que ha estat editada per la Diputació de Lleida, s’ha fet al Museu d’Arquitectura i Urbanisme Josep Mas Dordal.

Almacelles, 1 de març de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat