Reñé posa en valor els productes de proximitat a la Fira de la Conserva de Bellpuig

Fira_Conserva_Bellpuig_Reñé_SLI

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha visitat aquest diumenge la 6a Fira de la Conserva i Productes de Proximitat de Bellpuig, i ha posat en valor els productes de proximitat i la seva elaboració perquè  “són part d’una tradició que ens ve de la nostra gent gran”.

Durant la visita, Reñé ha fet entrega  del Premi a la Millor Conserva o Melmelada, que ha correspost a Carme Orteu, de l’establiment Potets, de Térmens.

El president de la Diputació ha estat rebut per l’alcalde de Bellpuig, Salvador Bonjoch, i la resta de la corporació municipal, a més de la diputada Rosa Maria Mora. Després de l’acte de lliurament del Premi a la Millor Conserva o Melmelada 2017, han efectuat una visita als diferents estands de la fira, que enguany ha aplegat una cinquantena d’expositors i productors tant de conserva dolça com salada, a més d’altres productors alimentaris de les comarques lleidatanes que volen donar a conèixer el seu producte de proximitat. La fira, que s’ha celebrat dissabte i diumenge, s’articula en tallers de cuina, demostracions, xerrades i una mostra de comerços locals. 

Bellpuig, 12 de novembre de 2017

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat