Reñé plantejarà una jornada tècnica per Sant Miquel sobre el iodur de plata

ORIjoan_rene_declaracions_editora_2_6021_0_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, plantejarà a sindicats, organitzacions agràries i ajuntaments traslladar el debat sobre l’ús del iodur de plata a la propera edició de la Fira de Sant Miquel, aprofitant el certamen com a punt de referència i de trobada per al sector agrari.

Reñé ha fet aquestes declaracions a la premsa, dies abans que la Diputació de Lleida celebri el debat que a iniciativa de la institució reunirà sindicats, organitzacions agràries, cooperatives, productors, consells comarcals de les comarques afectades, els departaments d’Agricultura i de Governació.

La trobada tindrà lloc dissabte, a les 10 del matí, amb un objectiu clar després dels estralls provocats en diferents comarques de la plana per les reiterades pedregades: “Reunir les màximes opinions possibles i demanar informació objectiva i científica que ens pugui donar garanties que les actituds que es prenguin siguin les més justes i correctes”, segons Reñé.

“Més enllà de les llegendes urbanes que tots coneixem cal base científica per tal de valorar la possibilitat o no de l’ús del iodur”, ha afegit.

Lleida, 18 de juliol de 2013
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat