Reñé planteja al Col·legi de secretaris i interventors la constitució d’un nou equip de suport als ajuntaments

Seminari_Actualitzacio_juridica_002_SLI

Seminari_Actualitzacio_juridica_001_SLI

En la inauguració del 12è Seminari d’Actualització Jurídica CSITAL, que se celebra aquest divendres a la Diputació de Lleida

 La presidenta del CSITAL, Maria Cèlia Argilés, agraeix la col·laboració de la corporació i del seu president i ha assenyalat la importància de conèixer les novetats legislatives i jurisprudencials

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha estat l’encarregat d’inaugurar el 12è Seminari d’Actualització Jurídica que organitza el Col·legi de Secretaris, Interventors i Tresorers d’Administració Local de Catalunya a Lleida (CSITAL Lleida).

Reñé ha fet un reconeixement a la feina que fan aquests professionals als ajuntaments i ha remarcat el compromís de la Diputació de Lleida per seguir col·laborant i treballant per millorar el servei als municipis i als ciutadans.

Una de les accions que la corporació porta a terme en aquest sentit, són els convenis de col·laboració amb els consells comarcals i el Conselh General d’Aran per l’assistència als municipis i la contractació d’una trentena de secretaris-interventors del Servei d’Assistència Tècnica (SAT).

El president Reñé ha explicat que en el futur es requeriran més secretaris, interventors i tresorers. Per aquest motiu, des de la corporació estudien la constitució d’un nou equip de suport als ajuntaments per donar resposta a les necessitats que es generaran al món local.

Per la seva part, la presidenta del Col·legi Oficial de Lleida de Secretaris, Interventors i Tresorers d’Administració Local, Maria Cèlia Argilés, ha agraït la col·laboració de la corporació i del seu president i ha assenyalat la importància de conèixer i compartir les novetats legislatives i jurisprudencials més rellevants.

El seminari ha reunit en aquesta primera sessió, un centenar de persones. El format serà el mateix que el d’anys anteriors: una primera jornada d’actualització jurídica i set sessions més monogràfiques.

Les sessions se celebraran un cop al mes i aquest divendres el secretari general de l’Ajuntament de Tàrrega, Ramon Morell, ha estat l’encarregat d’explicar les darreres novetats legislatives i jurisprudencials

 

Lleida, 24 de febrer de 2017

 

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat