Reñé participa a la inauguració de la Fira de l’Oli

Fira_Oli_Borges 2015

Fira_Oli_Borges

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha participat aquest divendres a la inauguració de la 52a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, que ha tingut lloc a la Casa de Cultura de les Borges Blanques. L’acte −presidit pel conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig− també ha comptat amb la participació de l’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir; el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Juli Muro; i el delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Lleida, Ramon Farré, entre altres representants institucionals.

En la seva intervenció, Reñé ha destacat els que considera com a principals actius per al sector de l’oli. En aquest sentit, ha apuntat a la garantia de producció a través del reg de suport i a la comercialització, fent referència explícita a l’optimització del valor afegit de la producció. Així mateix, ha celebrat que el sector de l’oli es reinventi contínuament amb noves iniciatives multifuncionals i amb la diversificació de mercats, entre altres a través de propostes turístiques i gastronòmiques, complementàries a aquest sector tan rellevant per a les terres de Lleida.

Cal recordar que la Diputació de Lleida col·labora en aquesta nova edició de la Fira de l’Oli de les Borges Blanques i hi participa amb l’organització d’un estand institucional.

Lleida, 16 de gener de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat