Reñé participa a la inauguració de la 145a Fira de Sant Josep de Mollerussa

Reñe_inauguracio_Fira_Mollerussa_001_SLI

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha participat aquest divendres en l’acte d’inauguració de la 145a Fira de Sant Josep de Mollerussa

Un any més la cuina i la gastronomia omplen l’estand de la Diputació de Lleida amb gairebé una vintena d’activitats programades

 El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha participat aquest divendres en l’acte d’inauguració de la 145a Fira de Sant Josep de Mollerussa, que ha estat presidida per la consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Neus Munté.

Després dels parlaments i de la tallada de cinta inaugural, les autoritats han visitat el recinte firal i han passat per l’estand de la Diputació de Lleida. La corporació  participa un any més en el certamen agrupant gairebé 200 productors de proximitat de les comarques lleidatanes. Com en anteriors edicions l’estand reserva un espai central on els visitants poden participar en gairebé una vintena d’activitats diferents relacionades amb la cuina i la gastronomia.

Un tast guiat i degustació de varietats de pomes a càrrec de Fruita de l’Hort Calvís de Golmés, un maridatge de formatge amb mel a càrrec de Formatges Camps del Palau d’Anglesola i d’Apicultura Navès de Miralcamp o un taller d’infusions ecològiques del Parc de les Olors de Linyola són algunes de les activitats que acollirà l’estand de la Diputació de Lleida a la Fira de Sant Josep de Mollerussa fins al 19 de març.

Els productes de qualitat i proximitat seran els protagonistes d’aquestes activitats que inclouran els ja tradicionals tallers per a infants de Petit Complet, que aquest any ensenyen als més petits a fer galetes cookies de poma amb xocolata blanca.

També es faran tastos i degustacions de calçots a càrrec del Rebost de Ponent de Castellnou de Seana, un tast guiat de melmelades a càrrec de Mos de Tros de Vallverd d’Urgell o una demostració i degustació d’alta cuina amb nitrogen líquid del restaurant Deliranto.

Mollerussa, 17 de març de 2017

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat