Reñé participa en l’homenatge al President Companys en el 72è aniversari de la seva mort

ORIrene_parlament_editora_2_5552_0_1

ORIrene_ofrena_floral_editora_2_5552_0

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha participat aquest dilluns en l’acte en memòria del 72è aniversari de l’afusellament del president Lluís Companys, que ha tingut lloc a El Tarròs, el seu municipi natal, en un acte presidit pel conseller de Governació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig.

Durant el seu parlament davant del monument dedicat al president Companys, Reñé ha volgut recordar una de les sentències del president màrtir: “Totes les causes justes del món tenen els seus defensors. En canvi, Catalunya només ens té a nosaltres”.

El president de la Diputació ha recordat que ens trobem en un escenari de llibertat i d’esperança, que no s’havia donat mai d’una forma tan clara i precisa des de la mort del President Companys.
Després dels parlaments, ha tingut lloc l’actuació musical del Quartet Prysma de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de Les Terres de Lleida i la posterior ofrena floral en memòria de Companys.

Posteriorment, les autoritats s’han traslladat al Centre Interpretatiu del president Lluís Companys, on han realitzat una visita.

A l’acte també hi han assistit els diputats Pau Perdices, Gerard Sabarich, Josep R. Ibarz i la diputada Josefina Bernades.

El Tarròs, 15 d’octubre de 2012

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat