Reñé participa en l’acte de presentació de la 57a Fira de Sant Miquel

ORIpresentacio_57a_fira_de_sant_miquel_de_lleida_editora_2_4876_0_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha participat aquest dilluns en la roda de premsa de presentació de la 57 edició de la Fira de Sant Miquel i 26a edició d’Eurofruit-Saló Internacional del Sector de la fruita, que se celebrarà entre els dies 29 de setembre i 2 d’octubre al recinte firal de Fira de Lleida.

Durant la presentació, el president de la Diputació de Lleida ha destacat en relació amb el volum d’expositors, “que la gent segueix apostant i creient que allò que fem te consistència i recorregut, fins i tot quan la situació econòmica no és la més bona”. Reñé ha afegit que la Fira de Sant Miquel “és un aparador i un referent per conèixer i alhora analitzar els nous reptes de futur del sector”.

El president de la Diputació de Lleida ha explicat que “de les jornades tècniques hem de saber treure oportunitats que ens han d’ajudar a concentrar encara més el valor afegit d’allò que es produeix al territori”. “Estem fent el més difícil, que és produir amb una gran qualitat, però a l’hora de comercialitzar hem de ser més agosarats per plantejar nous camins per arribar al consumidor”, ha indicat Reñé.

En la seva intervenció, el president de la Diputació de Lleida també s’ha referit a la jornada sobre la Política Agrària Comuna (PAC) que es farà el 30 de setembre en el marc de la Fira de Sant Miquel. Reñé ha destacat la importància de recollir les diferents aportacions i propostes que s’han posat sobre la taula davant la futura reforma de la PAC.

En aquesta edició, la Fira de Sant Miquel comptarà amb 345 expositors directes distribuïts pels 26.500 metres quadrats del recinte. El certamen també organitzarà 75 activitats paral·leles, entre les quals s’inclouen jornades tècniques, reunions professionals, exposicions i activitats del Congrés Lleida Qualitat.

 

Declaracions de Joan Reñé

 

Lleida, 19 de setembre de 2011

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat