Reñé participa en la presentació del projecte GlobaLleida al president de la Generalitat

ORIpresentacio_projecte_globalleida_al_president_de_la_generalitat_01_editora_2_5060_0_1

ORIpresentacio_projecte_globalleida_al_president_de_la_generalitat_02_editora_2_5060_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha participat aquest dimecres en la presentació del projecte GlobaLleida al president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas.

El president de GlobaLleida, Antoni Brufau, i el conseller delegat del consorci, Xavier Pont, juntament amb el president del Consell Social de la Universitat de Lleida (UdL), Ramon Roca; l’alcalde de Lleida, Àngel Ros; el president de la Diputació, Joan Reñé; el rector de la UdL, Roberto Fernández, i els presidents de les cambres de Comerç de Lleida i Tàrrega, Joan H. Simó i Delfí Robinat, respectivament, s’han reunit amb el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, per presentar-li el nou consorci lleidatà.

Mas ha rebut els representants de GLOBALleida al Palau de la Generalitat juntament amb el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré.

Amb aquesta acció, els patrons de GLOBALleida han volgut donar, un cop més, un missatge d’unitat per aquest consorci, del qual han exposat els eixos principals a Mas, com són generar valor i aconseguir un impacte positiu en l’economia i l’ocupació de Lleida, amb la voluntat de trobar en el màxim òrgan de govern català la implicació i el suport institucional.

Barcelona, 11 de gener de 2012

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat