Reñé participa en la presentació del llibre “La finestra dels records” de Joan Bellmunt

ORIpresentacio_la_finestra_dels_records_de_bellmunt00_editora_2_5666_0_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha participat aquest dilluns en la presentació del llibre “La finestra dels records” de Joan Bellmunt que ha tingut lloc al Consell Comarcal del Pla d’Urgell i que també ha comptat amb l’assistència del president del Consell Comarcal, Francesc Fabregat, i de l’editor del llibre, Lluís Pagès.

Durant la seva intervenció, el president de la Diputació ha lloat la labor de Joan Bellmunt “per la seva contribució i descoberta d’una realitat antropològica, latent i subtil”. ”Ens trobem davant d’una obra única a casa nostra, perquè els esdeveniments que s’hi relaten tenen el valor afegit de la narració oral, transmesa de generació en generació fins a arribar als nostres dies” ha explicat Reñé en referència a “La finestra dels records”.

I ha afegit que “en el llibre de Joan Bellmunt hi podem trobar l’essència de tots els elements que configuren la tradició popular i el patrimoni humà de les terres de Lleida”.

Reñé també ha agraït a Lluís Pagès l’enorme labor que està fent per a la recuperació del nostre patrimoni escrit i oral.

Mollerussa, 17 de desembre de 2012

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat