Reñé participa en la inauguració de la nova seu del Cercle d’Economia de Lleida

ORIinauguracio_seu_cercle_deconomia_01_editora_2_5340_0_1

ORIinauguracio_seu_cercle_deconomia_02_editora_2_5340_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha participat aquest dimecres en l’acte d’inauguració de la nova seu del Cercle d’Economia de Lleida. L’acte ha estat presidit pel conseller d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Andreu Mas-Colell.

En la seva intervenció, el president de la Diputació de Lleida ha indicat que els països i les societats viuen en un món canviant que obliga a “afrontar nous reptes, noves i difícils conjuntures i mirar d’entreveure i aprofitar noves oportunitats”.

Per aquest motiu, Reñé ha explicat que “hem de ser capaços d’aportar idees i solucions a un panorama extremadament complicat” i ha posat com a exemple el Cercle d’Economia, que “avui fa un pas endavant” i un “exercici valent pel període econòmic en què ens trobem, però necessari i impresindible”.

En el seu parlament, el president de la Diputació de Lleida ha afirmat que el Cercle d’Economia “és una entitat compromesa amb els sectors socials i econòmics de la ciutat de Lleida i les seves comarques”. També ha remarcat “la seva funció de suport i assessorament a projectes i iniciatives encaminades a un major desenvolupament de la societat i l’empresa lleidatanes”.

Per aquest motiu, Reñé ha destacat que “la Diputació de Lleida i el Cercle d’Economia col·laboren, des de fa anys, en projectes comuns que ens han permès d’avançar en el necessari camí del desenvolupament econòmic i social del nostre territori”.

Lleida, 30 de maig de 2012

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat