Reñé participa en la cloenda de la Fira de Sant Miquel

ORIrene_cloenda_sant_miquel_editora_2_5522_0_1

ORIcloenda_sant_miquel_estand_diputacio_grup_editora_2_5522_0

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha participat aquest diumenge en l’acte de cloenda de la 58a edició de la Fira Agrària de Sant Miquel i 27a edició d’Eurofruit, que ha estat presidit pel director general d’Indústria Alimentària del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, Fernando Burgaz.

En el seu parlament, Reñé ha destacat que les comarques de Lleida “tenim una altíssima capacitat productiva i és a les nostres mans conferir-li una visibilitat permanent i si cap, també als mercats internacionals”.

El president de la Diputació ha explicat que aquesta visibilitat depèn del sector que és qui participa de forma directa en els processos d’elaboració i comercialització, però també del país, i que “aquesta acció exterior més potent ha d’estar liderada pel Govern de la Generalitat”.

Durant l’acte, també s’ha fet el lliurament del XLI Premi del Llibre Agrari; del Premi a la Innovació Tecnològica i Seguretat en el disseny de màquines agrícoles i del Concurs d’Innovacions en el sector Fructífola.

A la cloenda també hi ha assistit el vicepresident primer de la Diputació, Miquel Padilla; la vicepresidenta segona, Rosa M. Perelló; el vicepresident quart, Joserp R. Ibarz, i el diputat i vicepresident del Patronat de Turisme de la Diputació, Gerard Sabarich.

En finalitzar, les autoritats han fet una visita pel recinte firal.

Lleia, 30 de setembre de 2012
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat