Reñé participa en el còctel benèfic a favor de projectes d’Atenció Social de la Fundació Renal Jaume Arnó

ORIcoctel_benefic_02_editora_2_5042_0_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha participat aquest dimecres en el còctel benèfic a favor de projectes d’Atenció Social de la Fundació Renal Jaume Arnó, que s’ha celebrat al Museu d’Art Jaume Morera de Lleida.

L’acte benèfic ha tingut el seu moment culminant amb la subhasta de quadres. Diversos autors de Lleida, com Màrius Carretero, Mercè Humedas, Perico Pastor, Joaquim Ureña o Edith Schaar, entre d’altres, han cedit les seves obres per ser subhastades en benefici de la fundació.

Durant la seva intervenció, Joan Reñé, ha felicitat els organitzadors d’aquesta activitat en el sentit que formen part d’una societat que treballa per a la creació, l’impuls i la difusió de projectes que van des de l’àmbit de la cultura, l’economia, l’esport i fins al de l’acció social i solidària.

Segons el president de la Diputació, la sensibilització de la societat es demostra dia a dia i ha posat l’exemple de la celebració de la Marató de TV3 que va trobar un grau d’implicació ciutadana decidit i unànime, i una resposta a l’entorn d’un determinat projecte social (enguany a favor de la regeneració i trasplantament d’òrgans i teixits), que va superar les expectatives.

Reñé ha volgut personalitzar en la figura de Jaume Arnó l’esperit de compromís de moltes persones a les comarques de Lleida que treballen per qüestions relacionades amb l’acció social. En aquest sentit, ha destacat aquelles persones que, com Jaume Arnó, a partir de l’experiència personal davant d’una adversitat, decideixen actuar, avançar i mirar sempre endavant, i són capaces d’implicar-se per assolir uns objectius que, en un principi, podien semblar impossibles, “però no per això inabastables”.

Reñé ha remarcat la importància de la conscienciació de la societat i la voluntat de servei públic, de responsabilitat social, amb propostes i iniciatives que es complementen perfectament bé amb l’acció pública.

Lleida, 21 de setembre de 2011

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat