Reñé participa als actes de la Festa Major de Bellvís

ORIfesta_major_bellvis_-_trasllat_fins_a_lesglesia_editora_2_5576_0_1

ORIfesta_major_bellvis_-_prego_001_editora_2_5576_1

ORIfesta_major_bellvis_-_signatura_llibre_dhonor_editora_2_5576_2

ORIfesta_major_bellvis_-_prego_002_editora_2_5576_3

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha estat l’encarregat de fer el pregó de festes

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha participat aquest divendres en les activitats programades amb motiu de la Festa Major de Bellvís. Reñé ha estat rebut al consistori per l’alcalde del municipi, Francesc Fabregat, i els membres de la corporació municipal. Després de signar el Llibre d’Honor, el president de la Diputació de Lleida i la resta d’autoritats s’han traslladat fins la Plaça de l’Església per assistir a la missa de Festa Major.

Posteriorment, s’ha fet l’encesa de la traca i el president de la Diputació de Lleida ha fet el pregó de festes a la Sala d’Actes de l’Ajuntament.

En la seva intervenció, Reñé ha qualificat Bellvís com “un exemple de lluita constant, de superació i d’adaptació”. El president de la Diputació de Lleida ha recordat que ara es commemoren els 150 anys de la construcció del Canal d’Urgell, “que va deixar de ser titularitat estatal per passar a mans dels regants de la Plana que en reclamaren la concessió.

En el transcurs del pregó, el president de la Diputació de Lleida també ha fet una defensa de la llengua catalana i del dret col•lectiu a decidir per tal de conservar la pròpia identitat i cultura.

Finalment, ha desitjat als veïns de Bellvís una bona festa major.

Bellvís, 26 d’octubre de 2012
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat