Reñé participa a la reunió per informar el món local sobre l’acollida a les persones refugiades

Reñe_reunio_acolliment_refugiats_001_SLI

Reñe_reunio_acolliment_refugiats_002_SLI

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha participat aquest dijous a la reunió per a l’anàlisi de l’acollida i el suport a les persones refugiades a la demarcació de Lleida.

La reunió ha comptat amb el coordinador del Comitè per a l’acollida de les persones refugiades, Àngel Miret; el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré; el delegat del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Albert Alins, i l’alcalde de Lleida, Àngel Ros.

A la trobada hi ha assistit una quarantena de persones, entre les quals hi havia presidents dels consells comarcals, alcaldes de capitals de comarca i tècnics municipals i dels consells comarcals de la demarcació de Lleida.

El coordinador del Comitè per a l’acollida de les persones refugiades, Àngel Miret, ha assegurat que Catalunya té capacitat d’acollida suficient per a les 3.000 persones que es preveu aproximadament que poden arribar els propers mesos. També ha destacat la gran resposta solidària tant de la ciutadania com d’institucions i entitats.

Actualment s’està fent un recompte dels recursos i oferiments d’ajut rebuts i es calcula que estigui finalitzat en unes tres setmanes.

A la reunió també ha assistit la vicepresidenta primera, Rosa Perelló.

Lleida, 8 d’octubre de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat