Reñé parlarà sobre agricultura globalitzada i de proximitat en el marc de la XLIII Universitat Catalana d’Estiu de Prada de Conflent

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, participarà el proper dissabte 20 d’agost en la XLIII Universitat Catalana d’Estiu, que se celebra del 16 al 24 d’agost a Prada, a la comarca del Conflent (Catalunya Nord). Es tracta d’una de les manifestacions culturals de més projecció de la Catalunya Nord i en aquesta edició se centra en el lema ‘Vida, poble i llengua’.
El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, farà la cloenda de la XXVI Jornada d’Agricultura a Prada, titulada ‘Agricultura globalitzada i agricultura de proximitat: una de dues o totes dues?’, organitzada per la Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA), societat filial de l’Institut d’Estudis Catalans. L’acte de cloenda comptarà també amb la participació del president de l’ICEA, Josep M. Vives, i del president de la Universitat Catalana d’Estiu, Jordi Sales. Reñé també presidirà i lliurarà el Premi Canigó a l’Escola Arrels i al director de l’Escola de Alguerés Pasqual Scanu, Antoni Nughes, el mateix dissabte, 20 d’agost.
La Universitat Catalana d’Estiu s’ha consolidat com un espai de trobada d’estudiants, professors, professionals, especialistes i polítics dels vuit territoris que conformen els Països Catalans, que són l’Alguer, Andorra, el Carxe, el Principat de Catalunya, Catalunya Nord, la Franja de Ponent, les Illes Balears i el País Valencià.

Lleida, 18 d’agost de 2011

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat