Reñé manifesta la seva satisfacció perquè l’aeroport de Lleida-Alguaire tindrà el permís per operar fora de l’espai Schengen

ORIfoto_president_editora_2_5008_0_1

Reñé ha afirmat que es tracta d’una “esperada noticia”, i que “és trist que s’hagi hagut d’esperar tant temps” per obtenir aquest permís. El president de la Diputació de Lleida ha indicat que “caldria ser més àgil” a l’hora de tramitar i garantir permisos d’aquestes característiques que garanteixen que els touroperadors puguin operar a l’aeroport de Lleida-Alguaire.

Reñé ha afegit que aquesta espera només ha generat “nerviosisme tant a les institucions més directament implicades en la gestió de l’aeroport de Lleida-Alguaire com als touroperadors”.

El president de la Diputació de Lleida ha fet aquestes declaracions després que el ministre de la Presidència, Ramón Jáuregui, hagi anunciat que ha signat l’acord per posar en marxa el punt fronterer a l’aeroport de Lleida-Alguaire, de manera que podrà operar vols de fora de l’espai Schengen, i ha afegit que l’acord apareixerà publicat al BOE aquest dijous.

Lleida, 30 de novembre de 2011

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat