Reñé: “L’emprenedoria té un retorn directe al territori”

ORIrene_a_la_jornada_demprenedoria_2_editora_2_6354_0_1

ORIrene_a_la_jornada_demprenedoria_amb_els_participants_a_les_ponencies_2_editora_2_6354_0

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha presidit aquest dissabte la cloenda de la Jornada d’Emprenedoria Jove de Bell-lloc d’Urgell, celebrada a la Incubadora d’Empreses d’Innovació Agrometal·lúrgica d’aquest municipi i participada per un centenar d’assistents.

En la seva intervenció, Reñé ha manifestat el suport de la Diputació de Lleida a la iniciativa empresarial, en considerar que “el paper dels emprenedors, amb la creació i la consolidació d’empreses, té un retorn directe al territori i a les persones”. La jornada ha inclòs dues taules rodones sobre l’emprenedoria i diverses ponències, a càrrec d’especialistes i de diversos empresaris joves que han donat a conèixer la seva pròpia experiència en l’àmbit empresarial. Han exposat les seves experiències l’assessor esportiu Vicente Javaloyes; la consultora en emprenedoria Maria Batet i Pau Garcia Milà, cofundador de eyeOs. En la taula rodona han pres part emprenedors en àmbits diversos com David Romero, Adrià Garcia, Júlia Montanyà, Víctor Masip i Alfredo Lara.

La Diputació de Lleida té unes instal·lacions dedicades a l’emprenedoria. És el CEEILleida, ubicat a la ciutat de Lleida. D’aquest model de suport i foment a la iniciativa empresarial, en pren exemple la xarxa CEI, amb diferents vivers empresarials repartits arreu de les comarques de Lleida. En total, més d’11.500 metres quadrats i 160 espais dedicats a empreses de nova creació a les terres de Lleida. Congrés europeu al juny amb més de 500 assistents La Diputació de Lleida, a través del CEEILleida i juntament amb GlobaLleida, organitzarà al juny el 23è Congrés de la xarxa internacional European Business and Innovation Centre Network, que engloba tots els Centres Europeus d’Empresa i Innovació d’Europa. S’hi donaran cita més de 500 directius i tècnics professionals de la xarxa de més de 250 Centres Europeus d’Empresa i Innovació (CEEI) d’Europa procedents dels 25 països que en formen part. Serà una trobada especialment concebuda i adreçada als joves emprenedors i tindrà lloc del 25 al 27 de juny. També hi és prevista l’assistència de directius de Taiwan, del Quebec i de Rússia.

Bell-lloc, 17 de maig de 2014

Per a més informació: 
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
Cap de l’Àrea de Comunicació, Maricel Pujol
premsa@diputaciolleida.cat

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat