Reñé inicia al Solsonès una ronda de visites encarades a millorar el posicionament econòmic de les terres de Lleida

ORIvisita_empresa_knauff_001_editora_2_5893_0_1

ORIvisita_empresa_knauff_002_editora_2_5893_0

El president de la Diputació, Joan Reñé, va visitar aquest dimarts l’empresa alemanya Knauf, ubicada a Guixers, que des de fa 21 anys és un focus d’activitat ocupacional i econòmica a la comarca del Solsonès gràcies a la producció de plaques de guix.

Knauf és una de les firmes de referència mundial en el sector que compta amb empreses en països com ara Portugal, Xina, Indonèsia i Nord-Amèrica.

El mercat francès és el seu principal client: el 90% de la producció de peces que s’hi produeixen es venen en aquest país. Cada dia, es posen en producció 120.000 metres quadrats gràcies a una plantilla de 85 persones, la majoria veïns de Guixers.

Durant la seva visita, el president de la Diputació va escoltar les inquietuds del sector dels gestors de la guixera per tal d’atendre les demandes del sector. En concret, Reñé es va entrevistar amb el director de la fàbrica de Guixers, Thomas Stieftvater, i la secretària gerent, Sílvia Pascuet. Va estar acompanyat pel diputat Marc Escarré, i autoritats locals i comarcals del Solsonès.

A més, la Diputació de Lleida dóna suport al sector empresarial a través de diferents eines i iniciatives gestionades pel Patronat de Promoció Econòmica i forma part del projecte GlobaLleida per al desevnolupament econòmic, empresarial i territorial de les comarques de Lleida.

Lleida, 19 de maig de 2013

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat