Fins a 100 carreteres de la Diputació de Lleida s’han vist afectades per la nevada d’aquest dimarts a la plana i el prepirineu

Valoracio_afectacio_nevades_001_SLI

Pla hivernal

La nevada d’aquest dimarts ha afectat fins a 100 carreteres titularitat de la Diputació de Lleida, situades a la Segarra, les Garrigues, la Noguera, l’Urgell, el Segrià, el Pla d’Urgell i al Solsonès. La remissió del temporal, el reforç dels equips de neteja i la distribució de potassa ha reduït la xifra a 40 a mitja tarda. Per tal d’ajudar els ajuntaments en el restabliment de la normalitat, la Diputació de Lleida ha repartit 3.200 tones de potassa, que se sumen a les 2.000 emprades en les tasques de manteniment en el Pla d’Actuació Hivernal.

El president de la Diputació de Lleida ha comparegut en roda de premsa acompanyat dels responsables de carreteres per tal de fer una valoració global de la situació. Joan Reñé ha explicat que des de les 2 de la matinada els equips de la Diputació han estat treballant repartint sal i enretirant la neu de les carreteres amb màquines i camions llevaneus. Concretament, la dotació està formada cinc camions i tres motoanivelladores.

L’ús de cadenes és obligatori en 7 carreteres segons el darrer informe del servei de carreteres de les 17.00 hores.

Lleida, 4 de febrer de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat