Reñé inaugura les noves instal·lacions de CashDro del Grup ICG a Torrefarrera

Reñe_Pi_Latorre_inauguracio_CashDro_002_WEB

El president de la Diputació Joan Reñé, amb el president d'ICG; Andreu Pi, i l'alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre

Reñe_Pi_Latorre_inauguracio_CashDro_002_SLI

El president de la Diputació Joan Reñé, amb el president d'ICG; Andreu Pi, i l'alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre

 El president de la Diputació de Lleida afirma que projectes com aquest demostren que des de Lleida es pot apostar amb plenes garanties per l’àmbit tecnològic i ser ambaixadors al món

El nou espai compta amb 2.800 metres quadrats i ha suposat una inversió de 4 M€ i 16 llocs de treball

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha inaugurat aquest dimarts les noves instal·lacions dels equips de gestió d’efectiu CashDro del Grup ICG, situades al Polígon Industrial de Torrefarrera.

 

Reñé ha estat rebut pel president d’ICG, Andreu Pi, i per l’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, que han visitat les instal·lacions.

El Centre de Serveis Tecnològics (CST), empresa fabricant dels equips de gestió d’efectiu CashDro, ha invertit 4 milions d’euros en la construcció del nou edifici que ocupa una superfície de 2.800 metres quadrats.

L’ampliació de les instal·lacions respon a les necessitats de creixement de l’empresa que comercialitza els seus productes al mercat nacional, que compta amb set concessions internacionals (Portugal, França, Itàlia, Israel, Espanya, Mèxic, Colòmbia i Xile) i està present a més de 15 països.

En declaracions als mitjans de comunicació, Reñé ha indicat que aquesta nova iniciativa empresarial és un projecte privat, però també de territori, i ha manifestat la seva satisfacció per l’aposta tecnològica que representa.

“Més enllà dels nostres potents sectors primaris, és un orgull veure que empreses com ICG i persones com Andreu Pi tenen la capacitat de ser punteres en l’àmbit tecnològic i convertir les comarques lleidatanes en ambaixadores al món”. “Des de Lleida es pot apostar amb plenes garanties per l’àmbit tecnològic”, ha apuntat el president de la Diputació de Lleida.

Per la seva part, el president de CashDro, Andreu Pi, ha explicat que la construcció de la nova nau respon a la necessitat de creixement de cara al futur, ja que preveuen que l’empresa dobli enguany la fabricació d’unitats de CashDro pels diferents mercats.

Andreu Pi ha assegurat que “volem seguir creixent des de les Terres de Lleida, com ho hem fet durant tots aquest anys, potenciant la marca Torrefarrera i la marca Lleida a nivell internacional”.

L’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, ha assegurat que “quan es creen circumstàncies i un context favorable al creixement i expansió d’empreses es possible que companyies de tot tipus arribin a èxits com els d’ICG”.

Característiques de l’edifici

Es tracta d’un edifici emblemàtic dividit en dues plantes. A la planta baixa hi ha el Showroom on s’hi exposen els equips adaptats a cada tipus de negoci i l’àrea comercial. A l’interior es troba l’àrea tècnica, la cadena de muntatge i acoblament dels equips, l’àrea de control de qualitat i una zona logística des d’on s’abasteixen els diferents mercats.

A la planta superior s’hi troben les aules de formació teòrica i pràctica per a SAT Oficials a qui es lliura l’acreditació que els certifica com a implantadors i tècnics de CashDro.

Les noves instal·lacions compten amb 16 llocs de treball amb previsió de creixement d’un 30%.

La companyia compta amb tres models de CashDro i acaba de presentar els nous T-Quiosk, uns punts de venda amb els quals el clients fan ells mateixos la comanda i paguen en efectiu o targeta de crèdit. Pi ha anunciat també el proper llançament al mercat del model Cash DroSAFE per donar resposta a benzineres i establiments de grans volums d’efectiu.

Torrefarrera, 14 de març de 2017

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat