Reñé inaugura la XIV Fira de l’Oli Verd de Maials

ORIfira_oli_maials-03_editora_2_4986_0_1

ORIfira_oli_maials-01_editora_2_4986_1

ORIfira_oli_maials-02_editora_2_4986_2

Durant la seva intervenció, el president de la Diputació ha dit que en moments de dificultats econòmiques, la Diputació ha de fer una aposta decidida per obrir canals de promoció econòmica. “Finalment, el que ens ajudarà a sortir d’una situació complicada no és només l’avaluació d’austeritat, sinó la capacitat que tinguem de gestionar i generar economia, i per tant, en aquesta Fira de l’oli, i amb el sector agroalimentari de les comarques de Lleida, és imprescindible que estiguem al seu costat”, ha explicat.

Reñé ha reiterat que el sector agroalimentari de Lleida produeix un producte excepcional i que “entre tots cal que siguem capaços de potenciar el canal comercialitzador que ja existeix, i de trobar la consistència necessària per tal que el valor afegit quedi al lloc que toca, amb oli, fruita, porcí, cereals, farratges i tots els productes agroalimentaris que estem produint aquí”.

La XIV Fira de l’Oli Verd de Maials acull diverses activitats, entre les que destaquen la Jornada Tècnica Intercomarcal de l’Olivera i Tast d’Oli Verge extra, a càrrec de Pilar Pardell; la presentació del projecte ‘Camins de l’or líquid’, amb el periodista i president de l’Institut Ramon Llull, Vicenç Villatoro, o la Jornada de portes obertes a la Cooperativa del Camp, demostracions de cuina, i la cinquena Trobada Motorística.

Els organitzadors esperen vendre enguany una quantitat propera als 14.000 litres.

Lleida, 19 de novembre de 2011

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat