Reñé inaugura la Sala de Vetlles del Vilosell, feta amb la col•laboració de la Diputació

ORIinauguracio_sala_de_vetlles_01_editora_2_5867_0_1

ORIinauguracio_sala_vetlles_vilosell_00_editora_2_5867_0

ORIinauguracio_vilosell_03_editora_2_5867_0

ORIvisita_al_vilosell_02_editora_2_5867_0

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha inaugurat aquest diumenge la Sala de Vetlles del Vilosell, a Les Garrigues. Un equipament que ha comptat amb una aportació de 82.734 euros per part de la corporació.

Durant el parlament inaugural, Reñé ha destacat que el poble del Vilosell “s’ha fet amb l’esforç de la gent que hi viu i de l’Ajuntament, que ha bastit el municipi amb els equipaments necessaris”, citant com exemple la nova sala de vetlles.

Reñé també s’ha referit a la tasca de suport als municipis que duu a terme la Diputació de Lleida i ha destacat la col•laboració amb els consells comarcals, que vénen fent una gran feina a l’hora d’aglutinar serveis i garantir que tots els ciutadans hi tinguin accés.

Dotar els municipis amb tanatoris i sales de vetlla és una de les prioritats de la Diputació de Lleida, que l’any 2012 va concedir ajuts per import de 694.030, 27 euros en aquest sentit, amb la voluntat que totes les comarques del territori gaudeixin d’aquest servei. A la comarca de Les Garrigues, la corporació ha col•laborat en la construcció d’aquests equipaments a El Cogul, Cervià de les Garrigues i en dotar de mobiliari la sala de vetlla municipal de La Granadella.

Durant la seva visita, Reñé ha recollit les demandes de l’Ajuntament i s’ha compromès a finançar la substitució d’una caldera de gasoil per una de biomassa al local social del municipi que n’ha de garantir un funcionament més eficient. Aquesta actuació tindrà un cost aproximat de 12.000 euros.

Després de la inauguració del nou equipament, el president de la Diputació ha fet una visita al municipi acompanyat pel seu alcalde, Jordi Nogué; el president del Consell Comarcal de Les Garrigues, Juli Muro, i dels diputats Antoni Villas i Antoni Ponz.

Durant el recorregut, han visitat diferents punts com ara el mirador de l’església, l’antic forn de pa o l’antiga botiga de queviures que data del 1932. A l’ajuntament del Vilosell, Reñé ha signat el Llibre d’Honor del municipi.

El Vilosell, 5 de maig de 2013
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat