Reñé inaugura la Sala de Vetlles de Tarrés

SALA VETLLES TARRÉS_sli_MA

També ha presidit els actes de commemoració dels 30 anys de l’Associació de Defensa Forestal Sant Jordi de la població

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, va inaugurar dissabte dia 12 la Sala de Vetlles de Tarrés, un equipament molt esperat pel veïnat al qual la Diputació hi ha aportat la quantitat de 50.000 euros, i que avui ja és una realitat després de sis mesos d’obres i adequació.

Aquesta sala de vetlles de Tarrés, ubicada al costat de les antigues escoles, és una més de les que des de la Diputació s’estan impulsant a tot el territori lleidatà, i dona resposta a les necessitats de la població.

A més de presidir aquesta inauguració, el president de la Diputació ha participat en la commemoració dels 30 anys de l’Associació de Defensa Forestal Sant Jordi de Tarrés que també ha rebut, gràcies al suport de la Diputació, l’ajut necessari per poder adquirir una cuba antiincendis. En tots dos actes ha estat acompanyat per l’alcalde de la població, Ramon M. Arbós, i pels diputats Josep R. Ibarz i Antoni Villas, entre altres.

Reñé ha recordat que la Diputació sempre és al costat dels petits municipis perquè són l’essència del país, i ha assegurat que “amb aquests dos equipaments, més tots els que hem anat fent, ajudem a fer possible que Tarrés, un poble de 100 habitants, tingui cada cop millor qualitat de vida”.

La visita del president ha començat a l’Ajuntament de Tarrés, on ha estat rebut per l’alcalde i la resta de la corporació municipal, i per Ramon Pascual, president de l’ADF Sant Jordi de Tarrés i altres membres de la junta d’aquesta entitat. Reñé ha signat al Llibre d’Honor de l’Ajuntament abans de traslladar-se a la seu de l’ADF, on ha descobert una placa commemorativa dels 30 anys de l’entitat i s’han lliurat plaques d’homenatge als tres membres vius de la junta inicial: Ramon Pascual, Antonio Arbós i Joan Collell.

Posteriorment, a la Sala de Vetlles, ha descobert la corresponent placa i ha visitat les instal·lacions.
Dissabte, 12 d’agost de 2017

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat