Reñé inaugura la remodelació de la Casa Consistorial de l’EMD de Fontllonga

ORIfoto_signatura_al_llibre_dhonor_editora_2_4846_0_1

ORIfoto_tallada_de_cinta_editora_2_4846_1

ORIfoto_visita_casa_consistorial_editora_2_4846_2

En el seu parlament, el president de la Diputació de Lleida ha fet referència a la composició de les comarques de Lleida, del Pirineu i l’Aran, formada, tal com ha dit, en bona part per municipis i pobles de menys de 1.000 habitants i ha destacat que una de les premisses prioritàries de la Diputació de Lleida per a aquesta legislatura serà la de treballar perquè els petits municipis i pobles tinguin recorregut. “Si Fontllonga no existís probablement totes les persones que hi viuen anirien a un altre municipi i farien ciutats més grans, però no sabríem mai on comencem i on acabem. I probablement el territori de Fontllonga, de Camarasa, de la Noguera, seria un territori trist, en el que no hi viuria gent i estaria molt deixat. Aquest no és el model que tenim molts. Des de la Diputació de Lleida, des d’un concepte d’ajuntament dels ajuntaments, el que farem perquè és la nostra obligació i no ho entenem d’una altra manera, és treballar perquè els municipis petits, que són la realitat del nostre territori, tinguin recorregut i la gent hi puguin viure agradablement”, ha dit.

En el mateix sentit que ha manifestat en la signatura al Llibre d’Honor, Reñé també ha recordat en el seu parlament que “la casa consistorial és la casa de tots, és el símbol d’una comunitat, és el més important que té un poble i per tant celebro que l’hagueu pogut recuperar i que des de la Diputació hi haguem pogut participar. “

En la remodelació de la Casa Consistorial de Fontllonga, la Diputació de Lleida ha aportat 10.000€ a través del Pla de Finançament Local 2010 de la Diputació i 30.000€ més a través del Pla Específic de la Diputació de Lleida dins del PUOS 2010.

A l’acte d’inauguració d’aquest equipament, també ha intervingut el president de la EMD, Josep Maria Camarasa, i hi han assistit l’alcalde de Camarasa, Josep Maria Massagué, membres d’aquest consistori, i el diputat provincial, Josep Maria Roigé. Durant la seva estada a Fontllonga, el president de la Diputació ha visitat una exposició retrospectiva del poble, ubicada a la mateixa Casa Consistorial.

Fontllonga, 27 d’agost de 2011

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat