Reñé inaugura la primera sala de vetlles de Prullans

ORIfoto_4_editora_2_6165_0_1

La Diputació de Lleida l’ha finançada amb 40.804 euros i també col•labora en la millora del consultori local d’aquest poble de la Cerdanya

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha inaugurat aquest diumenge la primera sala de vetlles del municipi de Prullans, a la Cerdanya. La inversió de la institució en aquest equipament és de 40.804 euros. Al marge d’aquesta obra, la Diputació de Lleida també finança amb 100.000 euros la millora del consultori mèdic d’aquesta població de 220 habitants. Els treballs estan actualment en execució.

En l’acte d’inauguració, el President ha senyalat que els equipaments locals són els que garanteixen la prestació de serveis a la població i, per tant, “la raó de ser de la Diputació de Lleida”. Gràcies a la nova sala de vetlles “Sant Feliu”, els veïns de Prullans ja no caldrà que es desplacin a Bellver de Cerdanya per vetllar els seus difunts.

A la seva arribada a Prullans, Reñé ha estat rebut per l’alcalde del municipi, Daniel Gorriz. Durant la visita, l’han acompanyat membres de la corporació local, el president del Consell Comarcal de la Cerdanya, Ramon Moliner, el diputat Antoni Navinés i el Cap de l’Àrea del Món Local, Joan Eroles.

Aquest any 2013 la Diputació de Lleida ha destinat 1.220.473 euros a 26 ajuntaments de les comarques lleidatanes per a l’ampliació, adequació i manteniment de sales de vetlla, tanatoris i cementeris.

Prullans, 24 de novembre de 2013

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat