Reñé inaugura la nova variant de la Pobla de Cérvoles

Pobla_Cervoles_004_SLI

Pobla_Cervoles_001_SLI

La Diputació de Lleida ha destinat més d’1 milió d’euros a aquesta nova via per donar solució als problemes de circulació del tram urbà

 Reñé ha anunciat que arranjaran l’antiga carretera urbana abans de cedir-la a l’Ajuntament de la Pobla de Cérvoles

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha inaugurat aquest dimarts la nova variant de la Pobla de Cérvoles, que ha permès eliminar els problemes de circulació que registrava la travessia de la LP-7013 a l’interior del municipi.

Reñé ha estat rebut per l’alcalde de la Pobla de Cérvoles, Jaume Estradé, i pel president del Consell Comarcal de les Garrigues, Antoni Villas. A l’acte també han assistit els diputats Enric Mir i Josep Ibarz.

En declaracions als mitjans de comunicació, el president de la corporació lleidatana ha explicat que amb aquesta inauguració es materialitza una petició llargament reivindicada pel municipi i que minimitza l’efecte del pas de vehicles pesats per dins del municipi.

Reñé ha assenyalat que, “tot i la limitació econòmica que pateix ara la corporació lleidatana pel que fa a inversions d’obra nova, la construcció de la variant de la Pobla de Cérvoles era una prioritat, ja que dóna garanties que la població tindrà una gestió més eficient i segura a l’interior del tram urbà”.

La nova variant té una longitud de 1.620 metres y disposa de 2 carrils de 3 metres cadascun que permet una circulació àmplia i segura per a tots els vehicles.

La construcció de la via s’ha complementat amb una sèrie de mesures ambientals correctores, com la hidrosembra de talussos, la recuperació ambiental amb la plantació d’oliveres, serveres i altres espècies i la construcció de passos de fauna.

Després de la tradicional tallada de cinta, Reñé ha anunciat als veïns que el proper pas que donarà la Diputació de Lleida serà l’adequació de la travessia del municipi amb l’objectiu de deixar-la en perfectes condicions per tal de cedir-la a l’Ajuntament de la Pobla de Cérvoles.

Després de la inauguració de la carretera, el president ha visitat les obres de millora de l’espai de restauració de l’Espai Social del municipi, que han estat finançades per Diputació de Lleida amb 25.000 euros.

La Pobla de Cérvoles, 12 de juliol de 2016

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat