Reñé inaugura la nova planta potabilitzadora d’Alfés

ORIrene_inaugurant_la_nova_potabilitzadoravr_editora_2_5951_0_1

ORIrene_visitant_el_talus_de_la_costa_dalfesvr_editora_2_5951_0

ORIrene_visitant_la_nova_plantavr_editora_2_5951_0

El president de la Diputació, Joan Reñé, s’ha desplaçat aquest diumenge a Alfés, municipi on la Diputació de Lleida ha dut a terme diferents actuacions vinculades amb abastament d’aigua i conservació de l’entorn per un import total de 84.585,72 euros.

En concret, Reñé ha inaugurat la planta potabilitzadora d’aigua, on la corporació ha aportat 24.535 euros per a la millora del tractament d’aigua al municipi i per a la substitució i reparació del tram de xarxa d’aigua potable al camí d’Aspa.

El president de la Diputacio també ha visitat les obres de millora al talús de la costa d’Alfés, en un carrer d’accés al municipi, on la Diputació i l’Obra Social de La Caixa financen aquesta obra en 60.050,72 euros en el marc del conveni per a la conservació dels espais naturals.

La visita s’ha iniciat a l’Ajuntament del municipi, on el president de la Diputació ha signat el Llibre d’Honor del municipi acompanyat per l’alcalde, Hilariu Guiu; el president el Consell Comarcal del Segrià, Pau Cabré; el director dels SSTT de Governació i Relacions Institucionals a Lleida, Jordi Curcó, i membres de la corporació municipal i alcaldes de la comarca.

Posteriorment, ha tingut lloc la visita pel municipi durant la qual s’han visitat diferents espais d’Alfés, com ara la Casa de les Doctores, de propietat municipal.

La visita ha finalitzat amb la inauguració de la nova potabilitzadora d’aigua, on Reñé ha destacat la importància d’aquest tipus d’actuacions a l’hora d’assegurar el benestar i la qualitat de vida dels municipis petits com Alfés, amb només 300 habitants.

El president de la Diputació també ha destacat la importància del Canal d’Urgell, que facilita aigua a la població del municipi.

Alfés, 16 de juny de 2013

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat