Reñé inaugura la nova Llar de Jubilats de Sudanell, feta amb l’ajut de la Diputació

ORIrene_a_la_llar_de_jubilats_de_sudanell00_editora_2_5673_0_1

ORIrene_inaugura_llar_de_jubilats_sudanell00_editora_2_5673_0

ORIrene_lliurament_de_plaques_003_editora_2_5673_0

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha inaugurat aquest diumenge la nova Llar de Jubilats de Sudanell (Segrià), que ha comptat amb l’ajut de la Diputació. La corporació ha aportat 40.000 euros per adquirir el local i 18.000 per a la seva reforma i adequació.

La visita al municipi ha començat a l’església de Sant Pere, on ha tingut lloc una missa en homenatge a la gent gran del municipi. A continuació, Reñé ha participat en lliurament de plaques d’homenatge als avis, acompanyat per l’alcalde de Sudanell, Josep M. Sanjuan. L’acte s’ha celebrat a la mateixa església.

Durant el seu parlament, Reñé ha agraït als homenatjats el seu esforç per construir la comunitat que tenim ara i “que ens ha portat on som”, i ha destacat la seva aportació a les generacions presents. El president de la Diputació també els ha demanat que transmetin la seva experiència i bagatge als seus fills i néts en un moment en que necessitem valors com “el sacrifici, el treball o l’esforç”.

A més, Reñé ha animat als més grans a participar en la vida dels municipis i a implicar-se en el debat social que es produeix al nostre país.

Posteriorment, les autoritats s’han traslladat a la nova Llar de Jubilats, on ha tingut lloc la inauguració i visita a les instal•lacions.

En referència al nou equipament, Reñé ha explicat que és una mostra del “compromís de la Diputació amb pobles petits com Sudanell”. “Per a que els pobles tinguin qualitat de vida calen equipaments i serveis”, ha assegurat el president de la Diputació, i “cal que aquests arribin a tots els municipis, especialment els petits”, ha afegit.

Sudanell, 23 de desembre de 2012
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat