Reñé inaugura la inversió d’un milió d’euros en millores a la carretera de Llimiana

Carretera_Llimiana_WEB

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha inaugurat aquest diumenge les obres de millora de la carretera LV-9121 a Llimiana, que enllaça amb la C-13.
L’actuació ha permès la correcció del traçat, eliminant 7 dels 9 revolts tancats en un tram de 1.700 metres situat entre el punt quilomètric 4,9 i el 6,6, a uns 100 metres de l’encreuament de Sant Miquel de la Vall. D’aquesta forma, la corporació lleidatana dóna resposta a una demanda de fa 20 anys.
Per escurçar i millorar el recorregut s’ha treballat en dos variants que surten dels límits de la carretera actual. La primera té el punt de partida al punt quilomètric 5,1 i la segona, al 6,2. Les obres han suposat una inversió de 1.027.420 euros. Els treballs en aquesta carretera, que enllaça amb la C-13, eren una assignatura pendent i la voluntat de la Diputació de Lleida es poder actuar també en el tram central de la carretera local.
La visita del president de la Diputació de Lleida a Llimiana ha coincidit amb la celebració de la Fira del Mostillo i Productes de Tardor, que Reñé ha visitat acompanyat per l’alcalde del municipi, Josep Terré, el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constantí Aranda, i altres alcaldes de la comarca.

Llimiana, 9 d’octubre de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat