Reñé inaugura la 197a Fira d’Oliana elogiant-ne la trajectòria en dos segles

Fira Oliana

El President de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha inaugurat aquest dissabte, 1 de novembre, una de les fires amb més anys de celebració a les terres de Lleida: la Fira d’Oliana, que arriba a la 197a edició, fidel als seus orígens ramaders i agraris i també atenent la diversitat d’activitats econòmiques que són actualment pròpies de la zona.

Reñé ha elogiat aquest caràcter tradicional de la fira “perquè és necessari mantenir els costums i les tradicions, per respecte als nostres avantpassats i tot allò que han fet”.

El president de la Diputació de Lleida – institució col·laboradora amb la fira- també s’ha referit “a la vitalitat” de la mostra, on participen 150 parades, de sectors diversos tant del municipi com de la comarca de l’Alt Urgell.

En atenció als mitjans de comunicació, l’alcalde d’Oliana, Miquel Sala, ha informat que al llarg del dia esperen la visita de prop de 4.000 persones. Juntament amb el president de la Diputació de Lleida, s’han desplaçat a Oliana el diputat Antoni Navinès, la diputada Maria Antonia Pubill i el cap de l’Àrea de Relacions amb el Món Local  de la Diputació, Joan Eroles.

Oliana, 1 de novembre de 2014

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat