Reñé inaugura la 18a edició de la Fira ECOJARDÍ d’Alpicat

ORIrene_a_ecojardi_01vr_editora_2_5865_0_1

ORIrene_inaugurant_la_fira_vr_editora_2_5865_0

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha inaugurat la 18a edició de la Fira ECOJARDÍ d’Alpicat, dedicada a la jardineria, el medi ambient i el comerç i que se celebra durant tot el cap de setmana al municipi del Segrià.

Durant el seu parlament inaugural, Reñé ha destacat Alpicat com un punt de referència social a Lleida i en concret, amb la Fira Ecojardí, com un aparador del sector de la jardineria i del medi ambient, i ha felicitat els seus organitzadors per la majoria d’edat de la mostra.

Reñé ha explicat que les fires són una bona opció per dinamitzar l’economia, i que per això, la Diputació les hi dóna suport.

En el seu parlament, el president de la Diputació també s’ha referit a la realitat territorial de les terres de Lleida, defensant els petits municipis.

Després de la tallada de cinta, Reñé ha visitat els expositors de la Fira acompanyat per l’alcalde d’Alpicat, Pau Cabré, i la corporació municipal; per la directora de la Fira, Cristina Badia, i pel vicepresident quart de la Diputació, Josep R. Ibarz.

La Diputació de Lleida manté el seu suport a les activitats firals a través de subvencions a les entitats locals que l’any 2012 van arribar fins a 200.000 euros per fer possible la celebració de 88 fires.

Alpicat, 4 de maig de 2013
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat