Reñé inaugura la 13a Fira del Caçador de Tàrrega

Reñe_Fira_Caçador_Tarrega

Reñe_Fira_Caçador_Tarrega

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, destaca el dinamisme i la potencia d’aquesta fira especialitzada en la caça

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha estat l’encarregat d’inaugurar la 13a edició de la Fira del Caçador de Tàrrega, que per primera vegada també ha acollit algunes activitats durant la jornada de dissabte, com el campionat català d’obediència de gossos i els entrenaments oberts al públic d’una nova modalitat de tir amb arc (arc trap).

El president de la Diputació de Lleida ha estat rebut per l’alcaldessa de Tàrrega, Rosa M. Perelló; el president de la Societat de caçadors de Tàrrega, Benjamí Sala, i la presidenta del Consell Comarcal de l’Urgell, Rosa M. Mora.

En la seva intervenció, Reñé ha remarcat la gran activitat firal que existeix a les comarques lleidatanes, amb més de 160 fires i mostres de tot tipus, des de multisectorials fins a especialitzades, com és el cas de la Fira del Caçador de Tàrrega, que compta amb el suport de la corporació lleidatana.

Durant l’acte inaugural s’ha fet un reconeixement a Paco Borda per la seva contribució al tir amb arc, que ha comptat amb la presència de l’arquer paralímpic que va ser l’encarregat d’encendre la flama provinent de la torxa olímpica a l’Estadi Olímpic de Montjuïc en la cerimònia inaugural dels Jocs de Barcelona de 1992. La fira també ha fet un Memorial a Felip Robinat, regidor de Tàrrega que fou el principal impulsor d’aquesta fira.

En declaracions als mitjans de comunicació, Reñé ha destacat el dinamisme i la potencia d’aquesta fira especialitzada en la caça, la qual cosa demostra que “després de tants anys s’ha convertit en el punt de trobada dels caçadors i de tot allò que envolta aquesta activitat”.

Reñé ha felicitat la Societat de Caçadors de Tàrrega per organitzar aquest certamen, que ja està totalment consolidat, i a l’Ajuntament de Tàrrega per donar-hi  suport.

Per la seva part, l’alcaldessa de Tàrrega, ha explicat que, conjuntament amb la Societat de Caçadors de Tàrrega, estudiaran la possibilitat d’ampliar un dia més la fira, ja que concentra moltes activitats en un únic matí.

Posteriorment, les autoritats, entre les quals també hi havia la diputada Josefina Bernades, han fet un recorregut pel recinte firal.

Durant la jornada s’han organitzat activitats lúdiques per al públic familiar, exhibicions de falconeria i eqüestres, un espectacle de doma natural a càrrec de Santi Serra, així com la mostra d’aus rapaces i el certamen de bellesa canina.

Tàrrega, 28 de setembre de 2014

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat