Comença la Fira de Sant Josep amb la inauguració del Saló de l’Automòbil

Reñe_inauguracio_Fira_Automobil_Mollerussa_001_SLI

El president de la Diputació de Lleida,Joan Reñé inaugura el 37è Saló de l’Automòbil de Mollerussa

El president de la Diputació afirma que aquest saló, celebrat en el marc de la 145a Fira de Sant Josep de Mollerussa, va néixer i s’ha consolidat gràcies a l’esforç de les institucions que hi donen suport i de les persones que hi creuen en aquest tipus de certàmens

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha inaugurat aquest dijous el 37è Saló de l’Automòbil de Mollerussa, celebrat en el marc de la 145a Fira de Sant Josep. L’acte s’ha iniciat amb la tallada de cinta i el posterior recorregut a peu pel recinte de l’exposició, que s’ubica a les zones contigües a les piscines municipals.

A l’acte d’inauguració han participat l’alcalde de Mollerussa i president de Fira Mollerussa, Marc Solsona; el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Josep M. Huguet, i el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, entre altres autoritats.

El declaracions als mitjans de comunicació, Reñé ha remarcat que fires com la de Sant Josep i la de l’Automòbil de Mollerussa “ni neixen ni tiren endavant per atzar sinó que ho fan gràcies a l’esforç i al tarannà de les institucions que hi donen suport i de les persones que hi creuen en elles”.

El president de la Diputació de Lleida ha afirmat que aquest certamen s’ha consolidat de tal manera que les persones que estan pensant en comprar-se un cotxe tenen aquesta fira com a referent per veure les novetats i els darrers models del mercat.

En els parlaments inaugurals, Reñé ha manifestat la seva satisfacció per inaugurar aquest certamen i ha explicat que a la demarcació de Lleida se celebren 196 fires a 106 municipis, essent la de Sant Josep i la de l’Automòbil de Mollerussa tot un referent.

Per la seva part, Solsona ha explicat que aquest saló té la suficient potencia i solvència com per tenir el seu acte d’inauguració propi i ha recordat que l’any passat es van vendre més de 200 vehicles i es van generar més de 5 milions d’euros en volum de vendes de negoci.

L’objectiu per aquesta edició és superar aquestes xifres. “Si és així podríem arribar als 10 milions d’euros en volum de venda entre el saló de l’Automòbil i el d’Ocasió aquest 2017”, ha afegit l’alcalde de Mollerussa.

La Fira de l’Automòbil compta aquest 2017 amb 22 expositors i amb la presentació de fins a sis vehicles totalment nous que encara no han estat presentats oficialment a tot el territori de l’Estat espanyol, segons ha explicat el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra.

Mollerussa, 16 de març de 2017

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat