Reñé felicita la Sílvia Álvarez, guanyadora del concurs Millor Pa de Pagès Català de l’Any

Reñe_amb_guanyadora_concurs_pa_pages_001_SLI

La Sílvia Álvarez, de la Pastisseria Marqués d’Alfarràs, va obtenir la màxima puntuació a la final que es va celebrar a Cervera

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha felicitat aquest dijous la guanyadora del Concurs Millor Pa de Pagès Català de l’Any, que es va celebrar el passat 9 de maig a Cervera. Es tracta de la Sílvia Álvarez, de la Pastisseria Marqués d’Alfarràs, que amb l’elaboració del seu pa de pagès va obtenir la màxima puntuació de entre els cinc finalistes.

Reñé ha rebut la guanyadora, juntament amb el president del Gremi de Forners de Lleida, Manel Llaràs, i ha manifestat el seu reconeixement als flequers, que com ella, dediquen un gran esforç i temps per elaborar el pa de pagès de forma artesanal.

A les semifinalistes del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2015 es van inscriure 21 flequers i flequeres del Consell Regulador (9 de la demarcació de Barcelona, 8 de Lleida, 3 de Tarragona i 1 de Girona). Cinc d’ells van passar a la final, que es va celebrar a Cervera.

Lleida, 21 de maig de 2015

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat