Reñé felicita a La Mañana per la seva aposta per la modernització periodística

Reñé La Mañana

Reñé La Mañana

El president de la Diputació ha destacat que “el diari degà de les comarques de Lleida sempre ha exercit una clara funció difusora del territori i de la seva gent”

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha assistit aquest vespre a la presentació del nou disseny del Diari La Mañana, que ha comptat amb la presència Jordi Solana, President-editor de La Mañana; el seu director, Joan ramón Ribé, i del director-gerent, Ignasi Calvo, entre d’altres autoritats.

Reñé ha felicitat tots els treballadors del rotatiu i el seu ‘staff’ “per aquesta clara aposta per la modernització i per la innovació d’una marca de referència al nostre territori com és La Mañana. És el diari degà a les comarques de Lleida i durant totes les seves etapes ha exercit una clara funció difusora del que és el nostre territori i la nostra gent. Sempre ha tingut una marcada tendència dins els mitjans de comunicació fent una informació clara i directa entre les administracions i els ciutadans”.

Així mateix, el president de la Diputació ha dit que “La Mañana fa possible que totes les propostes institucionals arribin amb objectivitat i rigor als ciutadans. Aquesta nova imatge mostra aquesta voluntat d’oferir respostes als nous temps, als nous reptes i a les noves realitats. Us desitjo molta sort i recordeu que sempre tindreu a la Diputació al vostre costat per col·laborar conjuntament”.

Lleida, 19 de desembre de 2014

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat