Reñé felicita Josep Maria Forné pel seu nou càrrec com a director territorial de Benestar i Família

ORIjoan_rene_i_josep_m_forne_001_editora_2_6128_0_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha rebut aquest dimarts el nou director territorial de Benestar i Família, Josep Maria Forné, que substitueix Joan Ramon Saura, després de deixar el càrrec per jubilació.

A més de la presentació oficial, durant la reunió s’han posat sobre la taula els temes que hi ha entre les dues institucions i el president ha ofert al nou director territorial de Benestar i Família la col·laboració institucional en aquest àmbit.

Forné és membre de la junta rectora de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI) i president de la seu territorial d’Òmnium Cultural a Ponent-Lleida i de l’Associació Banc dels Aliments de Lleida entre d’altres.

Forné tindrà les funcions de coordinar l’actuació al territori de les diferents unitats de Benestar Social i Família, gestionar el personal i la concessió de subvencions, supervisar la situació material dels centres, establiments i serveis propis o subvencionats; així com fer el seguiment de construccions i obres del Departament, entre d’altres.
 

Lleida, 22 d’octubre de 2013
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat