Reñé felicita els fundadors de l’empresa Imartec Energia pel Premi d’Excel·lència Energètica 2016

Reñe_Imartec_Energia_001_SLI

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, s’ha reunit aquest dijous amb els fundadors de l’empresa Imartec Energia, Isidre Alferez i Marc Saló

Reñe_Imartec_Energia_003_SLI

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, s’ha reunit aquest dijous amb els fundadors de l’empresa Imartec Energia, Isidre Alferez i Marc Saló

La companyia especialitzada en biomassa va iniciar la seva activitat al CEEILleida

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, s’ha reunit aquest dijous amb els fundadors de l’empresa Imartec Energia, Isidre Alferez i Marc Saló, una companyia especialitzada en biomassa que va iniciar la seva activitat al CEEILleida.

Reñé els ha felicitat pel recent Premi d’Excel·lència Energètica 2016 en la modalitat d’Emprenedoria i Ocupació que han guanyat pel seu projecte Biombox Centrals Modulars Intel·ligents de Biomassa. Es tracta d’un producte modular que inclou la sala de calderes i la sitja per l’emmagatzematge de la biomassa i que es pot instal·lar en 48 hores. Aquest sistema li ha permès crear cinc llocs de treball directes i la firma actualment ja disposa de projectes nacionals i internacionals.

Imartec Energia va ser fundada a finals de l’any 2011 per Isidre Alferez i Marc Saló. Van iniciar la seva activitat al CEEILleida i actualment estan instal·lats a l’Edifici Entrevies. És una empresa catalana de capital privat amb una alta especialització tecnològica i coneixement en termotècnia avançada sota les disciplines de vapor, aigua sobrecalentada, aigua calenta, oli tèrmic i aire calent. A més, són integradors de tecnologia i està molt focalitzada en projectes d’estalvi en biomassa.

En aquests moments, estan treballant en diferents projectes al territori, com la xarxa de calor a la Baronia de Rialb o la instal·lació de la caldera de biomassa a l’escola Guillem Isarn de la Fuliola.

Lleida, 5 de maig de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat