Reñé felicita els dos premiats lleidatans dels Guardons de Turisme de Catalunya 2014

Premiats_Guardons_turimse_001_SLI

L’Associació de Càmpings de Lleida ha estat la guanyadora en la categoria d’Innovació i el Centre Monnatura Pirineus de les Planes de Son en la categoria de Turisme Responsable

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha rebut els guanyadors de les categories de Turisme Responsable i d’Innovació corresponents als Guardons de Turisme de Catalunya 2014 que atorga cada any el Departament d’Empresa i Ocupació.

Reñé ha felicitat personalment la presidenta de l’Associació Professional de Càmpings de Lleida, Marta Cortina, com a guanyadora de la categoria d’Innovació Turística, i al director del Centre Monnatura Pirineus de les Planes de Son, Eugeni Rojas, com a guanyador de la categoria Turisme Responsable.

Els altres dos guanyadors són l’Hotel Mas Tinell de Vilafranca del Penedès en la categoria de Millor Experiència Turística i Maria Abellanet de Barcelona en la categoria de Millora del Coneixement.

Tots els premiats rebran el guardó aquest dimecres a la nit en el marc de la celebració del Dia Mundial del Turisme a Catalunya. L’acte, al que també hi assistirà el diputat de la Diputació de Lleida i vicepresident del Patronat de Turisme, Gerard Sabarich, tindrà lloc a la sala oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya i estarà presidit pel president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas.
Lleida, 1 d’octubre de 2014

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat